Cnema

Cnema

Välkommen till Cnema, en biograf med film- och medielabb! Cnema är Norrköpings kommunala biograf och mediepedagogiska centrum och en del av Visualiseringscenter C.

Läs mer om Visualiseringscenter C och deras övriga verksamhet:
Visualiseringscenter C

Cnemas lokaler innefattar tre biosalonger med bekväma fåtöljer och modern teknik, ett film- och medielabb med inspelningsstudio, redigeringsstudio, animationsstudio och mindre redigeringsrum. Biosalongerna är utrustade med modern digital visningsteknik, perfekt ljud och stor bioduk. Hit är alla välkomna att ta del av allt från Sverigepremiärer, kultfilm och 3D till babybio för de allra minsta och seniorbio för de äldsta.

Den mediepedagogiska verksamheten ger elever i alla åldrar möjligheten att skapa sina egna berättelser från början till slut, lära sig mer om specialeffekter, 3D-modellering och animation och se resultatet på stor bioduk direkt!

Cnema är den naturliga mötesplatsen för dig som älskar film, vill lära dig mer om film och medier, vill skapa egna filmer eller redan är en etablerad filmare.

Mer information
" width="424" height="424" allowfullscreen="" aria-hidden="false" tabindex="0" class="vn-object-page__information-map-frame" />
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 16 september 2021