Visualiseringscenter C

Visualiseringscenter C är tillfälligt stängt

På grund av rådande coronapandemi och skärpta allmänna råd från Folkhälsomyndigheten behöver vi tyvärr stänga Norrköpings Visualiseringscenter C från och med idag den 30 oktober. Dessa åtgärder kan komma att förlängas.

Vänligen håll er uppdaterade med information på:
www.visualiseringscenter.se

Förköpta biljetter till domföreställningarna och VR återbetalas automatiskt. Återköp kan ta några dagar extra än vanligt pga hög belastning hos bokningstjänsten.

Ta hand om er!

 

I hjärtat av Norrköpings industrilandskap ligger Visualiseringscenter C - ett digitalt science center med interaktiva utställningar, en dom, restaurang och butik.

Domen är huvudattraktionen på Visualiseringscenter C. Här visas både domföreställningar och interaktiva visningar i 3D och centret har ett brett utbud som passar alla målgrupper. Du sitter i bekväma stolar som sluttar nedåt likt en biosalong. Domens filmduk är kupolformad och täcker i stort sett hela synfältet och du är helt omsluten av bild och ljud i 360° vilket är en fantastisk upplevelse!

På tre våningsplan hittar ni utställningarna Till månen mars och oändligheten, Insikter, och Decode the Code. Fri entré gäller till alla utställningar.

Visualiseringscenter C är resultatet av ett samarbete mellan Linköpings Universitet, Norrköpings Kommun, Norrköping Science Park och RISE C-Studio

Webbplats
visualiseringscenter.se

Mer information
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 28 november 2020