Dina Ögon till Augustifesten 2024

Publicerad: 11 april 2024
Fyra personer i svarta kläder och solglasögon.

Bandet Dina Ögon kommer till Augustifesten 2024 på sin sommarturné. Foto: Mikael Kenta

Ett av Sveriges mest omtalade band kommer till Norrköping! Dina Ögon släpper nu sin sommarturné och lördag den 17 augusti står de på scen under Augustifesten 2024.

Dina Ögon

Dina Ögon is the bastard love child of Eric B. & Rakim, Fleetwood Mac, Selda Bağcan and Ted Gärdestad.

Hailing from Stockholm, Sweden aswell as Istanbul, Turkey and Cali, Colombia.

Old timers in the game.

For your eyes, for us all.

Efter två album och ett flertal utsålda turnéer på kort tid har Dina Ögon gått från klarhet till klarhet och blivit ett av landets mest omtalade band.

Med det tredje albumet Orion som släpptes tidigt under året har bandet befäst sin position. Bland annat har de under våren lyckats att sälja ut sin vårturné innehållande två konserter på Cirkus, hela fyra konserter på Pustervik samt två Rockefeller i Oslo – unikt för ett band som gör sin tredje turné!

Samtidigt har bandet blivit nominerade i P3 Guld, Manifestgalan och fyrfaldigt Grammisnominerade för förra årets album Oas.

Tittar man på summan av alla dessa händelser så kan man dra slutsatsen att även om det bara är en början så är den riktigt bra och unik sådan.

Lyssna på Dina Ögon på Spotify

Augustifesten 2024

Torsdag den 15 augusti till lördag den 17 augusti är det dags för Norrköpings årliga stadsfest – Augustifesten 2024! En gatufest i centrala Norrköping med marknad, musik, mat, dryck, aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Augustifesten har fri entré.

Läs mer om Augustifesten

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 11 april 2024