Augustifesten

Torsdag den 15 augusti till lördag den 17 augusti är det dags för Norrköpings årliga stadsfest – Augustifesten 2024! En gatufest i centrala Norrköping med marknad, musik, mat, dryck, aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Augustifesten har fri entré.

Godis i olika färger.

Populära International Food Festival kommer tillbaka till Norrköping under Augustifesten 2024.

Vad händer på Augustifesten 2024?

Augustifesten 2024 bjuder på både välbekanta och nya inslag – där vi hoppas att alla besökare ska få upplevelsesrika dagar. Här fyller vi på med Augustifestens programpunkter – håll dig uppdaterad!

  • Eventstråk med klubbmusik, mat, dryck och ett streetmarketkoncept. Flera olika DJ-kollektiv från Norrköpings klubbliv skapar härlig loungefeeling under dagtid, kombinerat med en marknad för design, återbruk, vintage, kläder och vinylskivor. Kvällstid växlar eventstråken till klubb och dans på gatan fram till sent.
  • 14-17 augusti – International Food Festival smygstartar redan på onsdagen med smaker från hela världen!
  • 16 augusti – RIX FM Festival med stora artistnamn i Vasaparken!
  • 16-17 augusti – Knallemarknad längs Gamla Rådstugugatan som kombineras med spännande eventstråk. Till exempel Mooncake Market kring Knäppingsborg. Marknadsgatan startar i korsningen med S:t Persgatan och slutar i korsningen med Fleminggatan.
  • 16-17 augusti – Artister från Norrköpings musikscen uppträder!
  • 17 augusti – Dina Ögon på scen i Götaparken.
  • 17 augusti – Henning på scen i Götaparken.
  • 17 augusti – Norrköpings Bluesfest med Blå kaktus är tillbaka i Refvens Grund! Lokala och nationella namnstarka artister inom bluesens olika genrer uppträder non stop under eftermiddagen och kvällen.
  • 17 augusti – Danskolosseum fyller Hörsalen med dans för femte året i rad!


Bli sommarsugen igen

Vill du minnas tillbaka till Augustifesten 2023? Kolla in hashtaggen #augustifesten2023 på Instagram för att se fler bilder och videos från stadsfesten och lyssna på artisterna under Augustifesten 2023 på Spotify.

Sommarkväll, solnedgång i Vasaparken med mycket människor och en stor scen.

Solnedgång i Vasaparken under en av Augustifestens vackra sommarkvällar 2023.

För arrangörer

Är du arrangör eller näringsidkare och har frågor eller funderingar om Augustifesten? Hör av dig via e-post till augustifesten@norrkoping.se

Hitta mer roligt att göra i Norrköping:

Se och göra i Norrköping

Evenemangskalendern

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 29 maj 2024