Fixa bostad

Att fixa bostad har aldrig varit enklare än det är här i Norrköping. Vill du bo i korridor nära till andra studenter? Vill du ha ett studentrum med eget pentry? Eller kanske en egen lägenhet? Oavsett vad du föredrar så har Norrköping något för dig och det bästa är att allt ligger centralt med gångavstånd till Campus. Hitta det perfekta boendet för dig här.

Plugga i Norrköping med bostadsgaranti!

Studentbo har bostadsgaranti för dig som bor lite längre bort från Norrköping. Det innebär att du tryggt och enkelt kan tacka Ja när du blir erbjuden studieplats här i stan.

Det finns flera olika bostadsalternativ att välja mellan. På Studentbos webbplats kan du läsa mer om villkor och hur det funkar.

Mer information om bostadsgaranti på Hyresbostäders webbplats

Studentbo

Studentbo finns för dig som är antagen vid Linköpings universitet eller studerar en yrkeshögskoleförberedande utbildning inom Norrköpings kommun.

Läs mer om Studentbo på Hyresbostäders webbplats

Bostäder i Norrköping

Ett tips är att göra en intresseanmälan på flera olika sidor och tacka ja till att få mail när bostäder som passar dig blir lediga. Vissa sidor har även regeln att du måste logga in en gång i halvåret, annars försvinner dina köpoäng, så håll koll på det! Det finns även Facebookgrupper som kan vara bra bli medlem i där lägenheter sökes, bytes och uthyres, ibland för kortare tid. Har du ingen bostad när du börjar studera kan detta vara ett bra sätt att få ett korttidsboende.

Här hittar du en lista på Norrköpings hyresvärdar

Norrköping är en grön stad enligt SFS´rapport för 2023. Det innebär att man som student i Norrköping hittar en bostad inom en månad.

Här kan du läsa hela rapporten

Hyresbostäder

Ställ dig i kö här så fort som möjligt! Ju högre köpoäng du har desto större möjlighet har du att få en bra lägenhet. Hyresbostäder har inte bara lägenheter utan även studentboenden. Studentlägenheter finns i olika prisklasser, du kan bo i ett rum i korridor där du delar kök och allrum med andra, eller i egen lägenhet med toalett och kokvvrå. Studentkorridor är ett bra sätt att knyta kontakter tidigt och programöverskridande.

Läs mer på hyresbostaders webbplats

Studentbostäder i Norden

Med bostäder över hela Norden ger SBS dig många boenden att välja på, bland annat i Norrköping och Linköping. De erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet och dessutom en helt digitaliserad hyreshantering.

Läs mer på Studentbostäder i Nordens webbplats

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 31 augusti 2023