Stadium Sports Camp är igång

Nu är Sveriges största sport- och upplevelseläger Stadium Sports Camp äntligen igång! Det populära sommarlägret har lika stort fokus på sport och gemenskap som vanligt men utan övernattning.

Lägret riktar sig till barn och ungdomar mellan 10 och 15 år och pågår under fem dagar veckorna 25, 26 och 27 sommaren 2021. Week Camp sker söndag till torsdag vecka 25 på grund av midsommar och måndag till fredag vecka 26 och 27.

När ni besöker Norrköping för Stadium Sports Camp så passa på att uppleva vår vackra stad som har så mycket att erbjuda.

Tips när du har egentid i stan:
Har du som förälder tid över när barnen är på läger så passa på att vandra runt i Industrilandskapet och njut av närheten till den ständigt flödande Motala ström. Ta därefter en lång välförtjänt lunch på en härlig uteservering. Sedan rekomenderar vi att strosa runt i mysiga kvarteret Knäppingsborg med sina vackra gränder och mysiga torg. Gå runt bland småbutiker i en unik miljö och njut av en lyxkaffe eller något svalkande på ett av cafeerna. Sedan kan man ta av sig skorna och känna gräset under fötterna i någon av våra vackra parker.

Kvalitetstid med barn i Norrköping:
Har ni med er barn och vill uppleva Norrköping på bästa sätt rekomenderar vi ett besök på Visualiseringscenter. Här finns massor med roliga aktiviteter för vetgiriga barn i alla åldrar. Psssst! Förresten - smarrig glass hittar du bland annat på det anrika glasscafét Halvars Glass på Södra Promenaden. Det finns ett stort utbud av trevliga restauranger där ni kan hitta något som passar för just er familj när det blir dags för en välbehövlig lunch. Passa även på att upptäcka någon av våra roliga lekplatser runt om i stan. Missa inte lekparken Mjölnaren som är som ett Industrilandskap i miniatyr. Som en fin avslutning på dagen med många nya intryck, passar det perfekt med ett svalkande dopp på någon av våra många fina badplatser!

Passa på att boka in er på ett hotell i city så har ni perfekt gångavstånd till shopping, upplevelser och kultur!

Nedan hittar ni ännu fler tips på en härlig sommarupplevelse i Norrköping!

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 21 juni 2021