Kvarteret Knäppingsborg

En unik miljö mitt i Norrköping City. Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Här kan du nu shoppa, fika, äta och njuta av livet i Knäppingsborg.

Oavsett från vilket håll besökarna träder in i kvarteret möts de av den spännande kontrasten mellan grändernas intimitet och ljuset som strålar ut från de tre torgen. Varje torg har sin tydliga identitet, där verksamheter samlats som stärker varandra. Och i de trivsamma gränderna finns butikerna, där kunniga medarbetare ger besökarna både personlig service och vänliga leenden.

Samma närhet och värme möter besökaren i gränderna och utanför skyltfönstren i ett Knäppingsborg som tillfört Norrköping unika kvaliteter. Här byter gärna vänner och bekanta några ord med varandra. Från torgens sittmöbler följer många folklivet. Andra väljer att koppla av på något café eller på en uteservering. Hit till den unika miljön intill Strömmen kommer också folk för att lyssna på musik utan att gå på konsert och för att se på konst utan att behöva gå på konstutställning.

Välkommen att ta plats på en spännande resa när minnenas kvarter nu möter framtiden!

Hemsida
http://knappingsborg.se/

Adress
Kvarteret Knäppingsborg
Skolgatan 1B
602 25 Norrköping

Mer information
" width="424" height="424" allowfullscreen="" aria-hidden="false" tabindex="0" class="vn-object-page__information-map-frame" />
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 8 februari 2024