Kulturkvarteret Hallarna

Kulturkvarteret Hallarna är ett unikt kvarter för bus, kreativitet och kultur. Här finns scener, replokaler, ateljéer och restaurang.

Landa, ta plats och utforska – gör din grej i Kulturkvarteret Hallarna!

Du släntrar in i kvarteret en fredagseftermiddag. Snygg och lite spak efter en knegvecka. På Dynamo förbereds kvällens konsert, samtidigt som en fotoutställning pågår. Teater Bråddgatan 34 riggar för ett dansuppträdande och Östgötateaterns personal börjar dra sig ned till stora teatern för helgens föreställningar. På Grammofon fyller det på inför kvällens inspelningar, och i replokalerna har banden redan stängt in sig.

Det mullrar om bastrummor och distade gitarrer. Fingrarna börjar klia. Du vill själv och du är hjärtligt välkommen att bli en del av det som händer. Skapa själv eller upplev. Våra Hallar står öppna för dig. Mindre snack och mer verkstad. Gör din grej.

Gå in på hemsidan för att se det aktuella programmet med aktiviteter, workshops, bokade artister och shower samlade – för både stor och liten.

Kulturkvarteret Hallarnas hemsida

Restaurang Dynamo Deli

Mer information
" width="424" height="424" allowfullscreen="" aria-hidden="false" tabindex="0" class="vn-object-page__information-map-frame" />
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 11 april 2024