Clas Svahn - ordförande i föreningen UFO Sverige

Publicerad: 23 september 2022
Lina Skandevall på bryggvandring

Gör: Journalist och ordförande för föreningen UFO Sverige och stiftelsen AFU, Archives for the unexplained, världens största arkiv för ufo som ligger i Norrköping.

Aktuellt: Har inspirerat filmmakarna till storfilmen UFO Sweden och gäst i avsnitt 33 av Norrköping Lounge

Clas Svahn är ordförande i föreningen UFO Sverige - föreningen som inspirerat storfilmen UFO Sweden som har premiär den 25 december 2022.

Han var gäst i avsnitt nummer 33 av podden Norrköping lounge. Om du vill höra hela avsnittet så hittar du länkar längst ner.

Redan som tonåring började han intressera sig för ufo, oidentifierat flygande föremål, och ägnar större delen av sin lediga tid åt att undersöka och granska rapporter från personer som upplevt något oförklarligt. Han säger sig stå någonstans mellan de som är skeptiska till ufo:n och de som är troende.

Det finns 3,1 hyllkilometer med material fördelat på 550 kvm i olika lokaler runt om i Norrköping. Drömmen är att göra detta tillgängligt i ett museum någon gång i framtiden.

I de allra flesta fall finns det logiska förklaringar till det man sett, men inte i alla. Varmt välkommen att lyssna på ett kittlande samtal om det oförklarliga, om det stora intresset för ufo och om Crazy Pictures nya film UFO Sweden som inspirerats av just AFU, ufo-arkivet med säte i Norrköping.

Vill ni höra mer från Norrköping Lounge finns länkar här:

Lyssna på och läs mer om podden på norrkoping.se:
norrkoping.se/norrkoping-lounge

Lyssna på Spotify:
Norrköping Lounge på Spotify

Lyssna på Podbean:
Norrköping Lounge på Podbean

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 23 september 2022