Kulturnatten 2024 – tre dagar och tre kvällar

Publicerad: 14 mars 2024
Kväll, stad, gula byggnader och mycket folk på gatan.

Kulturnatten 2023.

Nu kan vi berätta att Kulturnatten 2024 kommer att fylla Norrköping med kultur den 27-29 september! Vill du skapa årets affisch? Skicka ditt bidrag senast den 22 april.

Upplev och bli en del av Norrköpings sprakande kultur under Kulturnattens tre dagar och tre kvällar, från fredag den 27 september till söndag den 29 september. Låt dig imponeras, inspireras och bli hänförd av kulturutövare av alla möjliga slag, både i hjärtat av Norrköping och utanför city.

Här hittar du mer information om Kulturnatten i Norrköping

Kulturnatten i Norrköping på Facebook

Vill du skapa årets affisch för Kulturnatten i Norrköping?

Upplev Norrköping söker en konstnär, formgivare eller illustratör med anknytning till Norrköping som vill ta sig an detta fina uppdrag! Skicka nedan uppgifter till oss via e-post: kulturnatten@norrkoping.se senast måndag den 22 april:

  • En skiss (utkast) på ditt bidrag. Affischen ska innehålla texten “Kulturnatten i Norrköping 27-29 september 2024”. Texten ska vara centralt placerad och lätt att läsa eftersom affischen kommer användas i många olika sammanhang och ibland kommer bara en del av affischen synas.
  • Namn, mobilnummer och e-postadress.
  • Konstnärlig utbildning eller erfarenhet.
  • Vilken anknytning du har till Norrköping.
  • Hemsida eller liknande där vi kan se vad du har skapat tidigare.

Upplev Norrköping kommer välja ut ett bidrag och därefter skicka avtal och mer information om arvode, samt när och hur vi behöver slutleveransen. Affisch och motiv ska endast användas för att berätta om Kulturnatten i Norrköping. Vi kommer även presentera konstnären till årets affisch i våra kanaler.

Har du frågor? Hör av dig till oss via e-post: kulturnatten@norrkoping.se

Här kan du se Kulturnattens affischer genom tiderna

Grill, eld och smutsiga händer.

Kulturnatten 2023.

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 14 mars 2024