Upplev Norrköping på sommaren

Vad planerar du att göra i sommar? Hemester, svemester eller semester i Norrköping rekommenderar vi. Här hjälper vi er med inspiration till saker att göra och att planera ert besök till Kolmården, Skärgården eller Norrköping. Här finns också tipsen i samband med cup eller läger eller om ni vill ut och vandra i Kolmården.

Familjesemester i Norrköping

Åk spårvagn, fiska i Motala ström eller åk ut i rymden genom ett besök på Visualiseringscenter C. I Norrköping finns spännande aktiviteter i härlig atmosfär som passar hela familjen. Kom till staden i samband med ett besök på Kolmårdens djurpark eller förlägg hela vistelsen i Norrköping så att ni hinner upptäcka allt spännande i och utanför staden.

Familjesemester i Norrköping

Sommaren i city - stadspuls och kulturella sevärdheter.

Längtar du efter att sitta på en uteservering och njuta av folkvimlet? Restauranger och uteserveringar har vi gott om! Boka in er några dagar eller en weekend, besök våra servärdheter eller shoppa loss och låt oss i Norrköping ta hand om er och visa upp vår vackar stad för er.

Planera ditt stadsbesök

Arkösund - Norrköpings skärgård

Kanske längtar du till frisk havsluft och en glass på bryggan? Då ska ni åka till Arkösund! Det glittrande havet breder ut sig mellan badholmarna. Vill ni ut på havet finns båttrafik ut till t ex Kopparholmarna och Harstena, eller varför inte hyra en kajak och stilla glida fram bland kobbar och skär.

Planera din skärgårdssemester

Bli ett kolmårdstroll - Vandra i djupa skogar.

I Norrköping är det alltid nära till naturen. Bara 20 minuter från centrum bjuder Kolmårdens skogar på fantastiska vandringsleder och vidunderliga utsiktsplatser. Sätt guldkant på din naturupplevelse och ät god mat eller varför inte sova över efter din vandring. Besök också Marmorbruksmuseet för att träffa människorna bakom den klassiska gröna Kolmårdsmarmorn.

Planera dina naturupplevelser

Cup eller läger - sportig sommar i Norrköping

Längar ditt barn till Stadium Sports Camp eller Norrköpings fotbollsfest? Ta med hela familjen och passa på att utforska allt som finns att göra. Utöver Kolmårdens djurpark finns fler bra familjeupplevlser både i och utanför staden.

Planera en sportig vecka


Dela gärna sidan
Hjälpte den här informationen dig?
Uppdaterades senast 24 april 2023