Sommar i Norrköping

Vad längtar du till? Ljuset har återvänt och vi börjar också se ljuset i coronamörkret tack vare vaccinet. Och då kommer drömmarna och planer börjar smidas. Vad planerar du för i sommar? Här hjälper vi er planera ert besök till Kolmården, Skärgården eller Norrköping. Här finns också tipsen i samband med cup eller läger eller om ni vill ut och vandra i Kolmården.

Kollagebild med flera bilder från Norrköping. Bland annat skärgården, Industrilandskapet, golf, badplats, Bamses värld.

Kolmårdens djurpark - upplev djur och natur

Kolmårdens djurpark kan en aldrig få nog av! Att få se och lära sig om delfiner, tigrar, älgar och alla de andra vackra och fantastiska djuren i den magnifika naturen skapar härliga minnen för stora som små. Gör något mer av ert djurparksbesök och få ut mer av din familjesemester.

Planera besöket till Kolmården

Arkösund - Norrköpings skärgårdspärla

Kanske längtar du till frisk havsluft och en glass på bryggan? Då ska ni åka till Arkösund! Det glittrande havet breder ut sig mellan badholmarna. Vill ni ut på havet finns båttrafik ut till t ex Kopparholmarna och Harstena, eller varför inte hyra en kajak och stilla glida fram bland kobbar och skär.

Planera din skärgårdssemester

Bli ett kolmårdstroll - Vandra i djupa skogar.

I Norrköping är det alltid nära till naturen. Bara 20 minuter från centrum bjuder Kolmårdens skogar på fantastiska vandringsleder och vidunderliga utsiktsplatser. Sätt guldkant på din naturupplevelse och ät god mat eller varför inte sova över efter din vandring. Besök också Marmorbruksmuseet för att träffa människorna bakom den klassiska gröna Kolmårdsmarmorn.

Planera dina naturupplevelser

Cup eller läger - sportig sommar i Norrköping

Längar ditt barn till Stadium Sports Camp eller Norrköpings fotbollsfest? Ta med hela familjen och passa på att utforska allt som finns att göra. Utöver Kolmårdens djurpark finns fler bra familjeupplevlser både i och utanför staden.

Planera en sportig vecka

Sommaren i city - stadspuls och kulturella sevärdheter.

Längtar du efter att sitta på en uteservering och njuta av folkvimlet? Låt oss hoppas att vi kan uppleva det i sommar. Uteserveringar har vi! Boka en er en Norrköpingsweekend, besök våra servärdheter eller shoppa loss och låt oss i Norrköping ta hand om er och visa upp vår vackar stad för er.

Planera ditt stadsbesök

Dela gärna sidan
Hjälpte den här informationen dig?
Uppdaterades senast 11 mars 2021