RIX FM Festival den 18 augusti

Ingen sommar utan RIX FM Festival. Efter två års uppehåll är det äntligen dags att åter inta Sveriges scener - starkare än någonsin. Torsdag den 18 augusti kommer RIX FM Festival till Augustifesten i Norrköping! Klara artister är bland andra Molly Sandén, Sam Ryder och Dotter.

RIX FM's logotyp i vit text mot blå bakgrund.

När? Torsdag 18 augusti klockan 19:00.

Var? Vasaparken.

Hitta hit

- Det var tre år sen sist, men äntligen får vi komma ut i landet och träffa alla fantastiska lyssnare igen. Vi ses i sommar, säger Roger Nordin och Laila Bagge.

Under sommaren höjer RIX FM Festival pulsen i landet! På dagen bjuds det på aktiviteter med sponsorer till RIX FM Festival och framåt kvällen levererar artister och programledare en storslagen show från scen.

- Jag är enormt stolt över att vi lyckades hålla festivalen vid liv under pandemin med hjälp av vårt ”hemma hos”-koncept, men det känns ännu bättre att åter igen få bjuda hela Sverige på RIX FM Festival. Jag tror den är mycket efterlängtat bland våra lyssnare.”, säger Christer Modig, radiochef på NENT Group.

Molly Sandén, Sam Ryder, Dotter är klara för RIX FM Festival i Norrköping

RIX FM Festival har nu meddelat att Molly Sandén, Sam Rayder, Dotter, Robin Bengtsson, Cazzi Opeia, Anna Bergendahl, Smith and Tell och Olivia Lobato är klara för Norrköping den 18 augusti och att fler artister tillkommer!

Dela gärna sidan
Hjälpte den här informationen dig?
Uppdaterades senast 9 augusti 2022