Intresseanmälan Trädgårdslust 2022

Bild från Trädgårdslust, person i folkdräkt som tittar på vad som säljs under evenemanget.

Lördagen den 21 maj är det äntligen dags för Trädgårdslust på Färgargården i Norrköping. Färgargården ligger fantastisk vackert längs med Motala Ström. Med en mix av trädgård, hantverk och mat och tusentals besökare hoppas vi att dagen blir fantastisk.

Här får du möjligheten att sälja dina nyskördade eller förädlade läckerheter, hantverk och dela med dig av dina kunskaper till tusentals nyfikna besökare.

Vi ser gärna att du som utställare har en positiv inställning till hållbarhet då vi arbetar med att göra Trädgårdslust till ett miljömedvetet och hållbart evenemang. Berätta gärna för oss hur just du jobbar med hållbarhet i ditt företag eller verksamhet.

Norrköpings kommun jobbar aktivt med de globala målen. Läs mer om det arbetet här:
Globala målen

Plats, tid och pris

Trädgårdslust pågår mellan klockan 10.00-15.00 och samtliga utställare ska vara kvar under hela dagen.

Pris: 500 kr per plats. Varje marknadsplats är tre meter bred och inkluderar el (ange behov av el i anmälningsformuläret). Du ansvarar för att ta med eget bord och stol. Vänligen meddela oss om du tar med tält att placera över din plats. Anpassa storleken på bord till ytan, tänk på att en eventuell granne ska få plats.

Funderingar?
Kontakta Carita Nord Isgren, Norrköpings kommun, för mer information:
carita.nordisgren@norrkoping.se

Anmälan för utställare

Sista anmälningsdagen var den 1 maj. Hann du inte anmäla dig och vill gärna vara med? Hör av dig och berätta vad du vill sälja så ser vi vad det finns för möjligheter.

Hör av dig till Carita Nord Isgren på carita.nordisgren@norrkoping.se.

Dela gärna sidan
Hjälpte den här informationen dig?
Uppdaterades senast 2 maj 2022