Norrköping City

Norrköping är en riktig shoppingstad. Vi har ett centrum fullt av gallerior med butiker, caféer och upplevelser. Allt inom behagligt gångavstånd.

Galleria Domino

Galleria/köpcenter i centrala Norrköping som med modebutiker och restauranger i två plan är en del av Norrköpings city. Här finns det mesta inom mode, hem och fritid. Allt för en lyckad shopping dag.

Det är lätt att ta sig till Galleria Domino oavsett om du färdas med eget fordon, kommunala kommunikationsmedel eller till fots. Galleria Dominos centrala läge ger dig möjlighet till ett stort antal närbelägna parkeringsplatser. Inte minst P-huset Ankaret som ligger i anslutning till gallerian.

Telefon
011-28 61 32

E-post
domino@skandiafastigheter.se

Webbplats
www.galleriadomino.se

Adress
Galleria Domino
Repslagaregatan 12
602 32 Norrköping

Linden köpcentrum

Linden Köpcentrum har varit Norrköpings modehus sedan 1977. Här samsas sofistikerade butiker med klassiska och moderiktiga varumärken ihop med svenska och internationella kedjor.

Du har möjlighet att sy in din nyinköpta kostym eller klacka om dina favoritskor. För den träningsintresserade finns World Class en trappa ner från markplan. Ta en fika eller lunch med dina arbetskamrater eller vänner. Avrunda shoppingrundan, vardagsbestyren eller arbetsdagen med en kvällsfika, läcker sallad eller sushi på någon utav våra caféer eller restauranger.

Lindens centrala läge längsmed Drottninggatan bidrar till stor tillgänglighet vad gäller transportmedel för besökarna. Parkeringshusen Lyckan, Spiran och Ankaret ligger i anslutning till huset. Dessutom hittar du spårvagns- och busshållplatser runt knuten.

För att hålla dig ständigt uppdaterad om vad som kan du följa Linden köpcentrum på Facebook och Instagram där de heter lindenkopcentrum. Glöm inte att hashtagga #lindennkpg nästa gång du lägger upp bilder från när du fikar eller shoppar hos dem!

Telefon
11-21 65 00

E-post
info@lundbergs.se

Webbplats
www.lindenkopcentrum.se

Adress
Linden Köpcentrum
Drottninggatan 41
601 85 Norrköping

Spiralen köpcentrum

Spiralen Köpcentrum ligger mitt i centrala Norrköping. Här kan du strosa runt i en miljö som blandar gammal och ny arkitektur. Vid den senaste byggnationen, som nu kallas Tegelhuset, bevarades gamla detaljer för att skapa en attraktiv och lite exklusiv känsla. Här trängs nya fräscha butikskoncept med kedjor, traditionella fik och lunchrestauranger men även något för dig som vill sitta i en loungeliknande atmosfär och ta ett glas vin efter shoppingrundan.

Du hittar även näringsriktiga alternativ för dig som precis besökt det närliggande gymmet eller bara vill äta hälsosamt. Efter en hel shoppingdag, fika eller after work tar du några steg över till SF- biografen och njuter av en film med någon du tycker om. Kvällen behöver inte sluta efter biobesöket utan nu finns alla möjligheter att fortsätta till någon utav våra restauranger beroende på vad du är sugen på. Här kan du spendera mycket kvalitetstid vare sig du är själv eller med vänner.

Spiralens centrala läge längsmed Drottninggatan bidrar till stor tillgänglighet vad gäller transportmedel för besökarna. Parkeringshusen Lyckan, Spiran och Ankaret ligger i närheten till huset. Dessutom hittar du spårvagns- och busshållplatser runt knuten.

För att hålla dig ständigt uppdaterad om vad som händer kan du följa Spiralen på Facebook och Instagram där de heter spiralenkopcentrum. Glöm inte att hashtagga #spiralennkpg nästa gång du lägger upp bilder från när du fikar eller shoppar hos dem!

Telefon
011-21 65 00

E-post
info@lundbergs.se

Webbplats
www.spiralen.se

Adress
Spiralen Köpcentrum
Drottninggatan 59
601 85 Norrköping

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 9 augusti 2021