Ståhl Collection

Ståhl Collection stänger tillfälligt all verksamhet

Med bakgrund av Folkhälsomyndighetens nya allmänna restriktioner för Östergötland stänger Ståhl Collection all publik verksamhet tillsvidare.

Vi följer noga utvecklingen kring coronasituationen och vi hoppas kunna välkomna besökare snart igen. Följ gärna våra sociala medier och vår hemsida där vi återkommer med information om när vi kan öppna igen.

Ta hand om varandra,
Ståhl Collection

 

Ståhl Collection är en privat konstsamling för samtidskonst i Norrköping. Konstsamlingen är ett privat initiativ där Mikael Ståhl visar upp sin konstsamling på en yta om cirka 1 900 kvm i en gammal yllefabrik i Norrköping.

En konstsamling med inriktning på samtidskonst som presenterar både svenska och internationella konstnärskap vilka på olika sätt betraktats som betydelsefulla för vår samtid.

Lyssna på en intervju med Mikael Ståhl i podden Norrköping Lounge

Besök med förbokade slottider

Med anledning av situationen kring covid-19 och baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer vidtar Ståhl Collection försiktighetsåtgärder för att minska smittspridningen. Därför sker besök genom förbokade tider för tio besökare per kvart. Förbokning sker i formulär på deras webbsida. Betalning sker på plats.

Läs mer och boka ditt besök:

Ståhl Collection

Mer information
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 19 februari 2021