Finissage: Noa Eshkol:Rules,Theory & Passion

Varmt välkommen till Norrköpings Konstmuseum söndag den 2 oktober då den storslagna och gränsöverskridande utställningen Noa Eshkol: Rules, Theory & Passion avslutas.

Noa Eshkols färgsprakande och livsbejakande textila bilder visas sida vid sida med hennes praktik som dansare, koreograf och teoretiker. Utställningen visas på en yta om 600 m² och omfattar hennes samlade produktion, samt verk av Yael Bartana, Omer Krieger och Sharon Lockhart som inspirerade av hennes praktik.

Som del av utställningen har Norrköpings Konstmuseum arbetat med dansare och koreografer från Sverige, Norge och Israel. De har fyllt utställningsrummen med rörelse och bjudit in publiken att se konsten med helt ny blick.

Utställningen har rönt stor uppmärksamhet i media och publiken har häpnat inför väggmattorna. Missa därför inte möjligheten att se utställningen en sista gång söndag den 2 oktober, Konstmuseet har öppet kl. 11-17.

PROGRAM SÖNDAG DEN 2 OKTOBER
13.00 Danssolo med dansaren och koreografen Tea Harryson
13.20 Deltagare från Dansmaskinen framträder under ledning av Tea Harryson
14.00 Visning av utställningen Noa Eshkol: Rules, Theory & Passion med curator Helena Scragg.

Konstmuseets kreativa verkstad Ateljé Krumeluren håller öppet kl. 13-16. Välkommen att skapa textila kollage tillsammans med en av våra pedagoger.

Mer information
" width="424" height="424" allowfullscreen="" aria-hidden="false" tabindex="0" class="vn-object-page__information-map-frame">
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 28 september 2022