Halloween på Kolmården

Buu! Plocka fram din allra rysligaste halloweenkostym och var med på årets häftigaste firande! Mellan 17 oktober - 1 november fylls hela Kolmården med rysmysiga upplevelser, otäcka varelser och fler nyheter än någonsin!

Träffa Monsieur Dizzy och Kråkdrottningen, utforska de fördömda rikena, leta skatter i Drakberget och hälsa på hos Bamse och hans vänner i mysiga Småköping. För de riktigt modiga bjuder vi på två helt nya skräckupplevelser som garanterat får blodet att frysa till is.

Berg- och dalbanan Wildfire betraktas som världens häftigaste berg- och dalbana i trä är igång och du har självklart också möjlighet att uppleva delar av djurparken och åka världsunika linbanan Safari.

I år ligger fokus på att genomföra Halloween på ett ansvarsfullt och omsorgsfullt sätt, så att du ska känna dig trygg med att besöka oss. Därför har vi ett begränsat antal platser per dag som måste förbokas online.

Läs mer och förboka din plats här: https://www.kolmarden.com/halloween

Nästa tillfälle

24 okt - 1 nov
Mer information om nästa tillfälle
" width="424" height="424" allowfullscreen="" aria-hidden="false" tabindex="0" class="vn-object-page__information-map-frame">
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 13 oktober 2020