Nu tänder vi Norrköping Light Festival

Klockan 16:00 på fredag den 25 november tänder vi alla vackra konstverk i Norrköping Light Festival! Ta på dig mössa och vantar och kom ut och titta. Norrköping Light Festival är mellan 25 november 2022 och 8 januari 2023 – så du har gott om tid att se alla häftiga ljusinstallationer.

Livesändning på Facebook

Du kan också se livesändningen av invigningen på Norrköping Light Festivals Facebooksida

Hashtagga på Instagram

Tar du med dig mobilen på promenaden? Lägg upp dina finaste foton från Norrköping Light Festival på Instagram!
Hashtagga #norrköpinglightfestival där du också kan se alla vackra bilder som ni besökare delat från tidigare år.
Kanske dyker din bild upp på vår Instagram?

Ljuspromenader med guide eller i app

Under Norrköping Light Festival 2022 erbjuder Norrköpings stadsmuseum ett antal Ljusvandringar genom centrala Norrköping då vi tittar på ett urval av årets ljusinstallationer.

Här kan du läsa mer om ljuspromenaderna med guide.

Vill du hellre välja själv när guidningen startar? Ladda ner vår app Norrköping GO! Appen finns både för iPhone och Android.

Om Norrköping Light Festival

Norrköping Light Festival är ett uppskattat evenemang med vackra, finurliga, tänkvärda och såklart upplysta konstverk av flera olika konstnärer och kreatörer. Engagerade företag och föreningar bidrar också till Norrköping Light Festival med lösningar och andra viktiga insatser.

Norrköping Light Festival 2022 kommer lysa upp staden mellan den 25 november 2022 till den 8 januari 2023 – på ett ansvarsfullt sätt. Julbelysning är viktigt ur flera perspektiv och bidrar både till attraktiviteten i stadskärnan och en tryggare och säkrare utemiljö. Det lockar oss också att träffas och vara tillsammans, utevistelse och mer rörelse. Därför kommer julbelysningen och Norrköping Light Festival att pryda Norrköping även i år, men genomföras på ett ansvarsfullt sätt.

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 25 november 2022