Dansa med Noa - Dansworkshop med Tea Harryson

Välkommen att vara med på en lekfull workshop med fokus på att utforska sina egna rörelser. Workshopen är en förlängning av Tea Harrysons solo i utställningen och riktar sig till dig som är sugen på att dansa och utforska rörelse. Inga förkunskaper krävs.

Workshopen vänder sig till alla från 10 år och uppåt. Ingen tidigare erfarenhet krävs. (Barn närvarar tillsammans med vuxen)

Anmälan: Begränsat antal platser, anmälan görs till receptionen: 011-15 26 00.

Kostnad: Utan kostnad, men vill du se utställningen kostar det 80 kr för vuxen, 60 kr för studerande/pensionär, barn och ungdomar upp till 26 år gratis.

Dansa med Noa är ett internationellt dansprojekt med flera unika samarbeten, där dansare och koreografer från Sverige och Norge gör tolkningar i utställningen Noa Eshkol: Rules, Theory & Passion. Projektet är ett samarbete mellan Norrköpings Konstmuseum, Dans i Öst/Region Östergötland, Oslo Kunstforening och Judisk Kultur i Sverige. Med stöd av Nordisk Kulturfond och Artis.

Konstmuseets kalendarie

Mer information
" width="424" height="424" allowfullscreen="" aria-hidden="false" tabindex="0" class="vn-object-page__information-map-frame">
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 6 april 2022