Dansa med Noa - Danssolo med Tea Harryson

Dansa med Noa är ett internationellt dansprojekt med flera unika samarbeten, där dansare och koreografer från Sverige och Norge gör tolkningar i utställningen Noa Eshkol: Rules, Theory & Passion.

Under den här programpunkten får besökarna möta dansaren och koreografen Tea Harryson genom ett danssolo i utställningen Noa Eshkol:Rules, Theory & Passion. Tea visar sitt danssolo som är ett utforskande arbete med dansen i fokus. Hon inspireras av Noa Eshkols närhet till kropp och rörelse, komplexitet och det mjuka, enkla och avskalade.

Det här solot handlar om allt det som Noas danser väcker inom mig, det hon bjuder in till att undersöka och allt det jag redan vet och har med mig. Min danshistoria, bakåt och framåt i tiden.

Kostnad: Inträde till utställningen (80 kr för vuxen, 60 kr för studerande/pensionär, barn och ungdomar upp till 26 år gratis)

Efter danssolot genomförs en workshop, se separat programpunkt för mer information.

Dansa med Noa är ett samarbete mellan Norrköpings Konstmuseum, Dans i Öst/Region Östergötland, Oslo Kunstforening och Judisk Kultur i Sverige. Med stöd av Nordisk Kulturfond och Artis.

Konstmuseets kalendarie

Mer information
" width="424" height="424" allowfullscreen="" aria-hidden="false" tabindex="0" class="vn-object-page__information-map-frame">
Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 6 april 2022