Scandic Strömmen

Bo mitt i stan intill Strömmen, med Centralstationen och shopping runt hörnet. Slå dig ned i restaurang Tegel och njut av smaker och viner från hela världen. Slappna av i bastun eller i takpoolen.

Scandic Strömmen, som tidigare hette Scandic Norrköping City, har 2019 byggts till med en helt ny huskropp; 74 nya hotellrum, en ny restaurang och pool både på taket och inomhus.

Njut av en härlig KRAV-märkt frukostbuffé på morgonen. Restaurang Tegel erbjuder en smakrik á la carte-meny och barnen har en alldeles egen meny att välja från. Intill Tegel finns ett större yta för lobbyjobbande med fritt wifi och laddningsmöjligheter. Självklart har även alla rum fritt wifi. Koppla av med ett dopp i någon av de uppvärmda relaxpoolerna, kör ett träningspass i gymmet och värm dig i bastun. Du kan också låna en cykel om du hellre rör dig utomhus.

Hotellet ligger mitt i centrala Norrköping, vid Norra promenaden och Strömmen. Du bor ett stenkast från Centralstationen med bara 10 minuters bilresa till flygplatsen. Shopping och sevärdheter ligger inom bekvämt gångavstånd. I direkt anslutning till hotellet finns vår nära samarbetspartner, Renströmmen Restaurang & Konferens, som arrangerar möten från 2-900 personer

Scandic Strömmen

Mer information