Fokus på- Byggpartner och Projectteam

Publicerad: 24 november 2021

Kontor för både Östgöta Byggpartner och Projectteam finns i Skarphagen. FOTO: Gabriel Isa

Gabriel Isa engagerade sig redan som 12-åring i ideella föreningar och det är något han har fortsatt med genom livet. De ideella engagemangen har lagt en god grund för Gabriels ledarskapsfilosofi. Det har också gett många relationer av olika slag, med både olika organisationer och olika slags människor. Långsiktiga och ärliga relationer är något Gabriel brinner för – han vill kunna stå för allt han gör.

Tiden på SEFAB tillsammans med arbetschefen Anders Arrelid har också betytt mycket i Gabriels arbetsliv. Han är väldigt tacksam över tiden på SEFAB:

- Anders har varit en förebild för mig och han uppmuntrade mig till att ständigt söka förbättringar och utveckling.

Gabriel fortsatte arbeta med större projekt som bygg- och projektledare på olika byggbolag men bestämde sig för att starta eget. Delvis fanns hans pappas företag att utveckla och dels vill han styra ett bolag på sitt sätt med sina värdegrunder.

Gabriel gick från en stabil och trygg anställning till att starta konsultfirman Projectteam. Samtidigt tog han över Östgöta Byggpartner som hans pappa drivit i mindre skala sedan 2007. Gabriel började med att strukturera upp bolagen och bli medlem i Byggföretagen – och på bara ett år har Östgöta Byggpartner vuxit från tre anställda till dagens 12 och gått från en omsättning på 3 miljoner till 12,5 på samma tid. Företaget har dessutom en fylld orderstock fram till och med 2023.

En motgång kan vara början på en framgångsrik möjlighet

Östgöta Byggpartner har främst företagskunder och samarbetar ofta med andra företag. Efter många år i branschen har Gabriel ett stort kontaktnät och det händer ibland att han förmedlar uppdrag mellan företag i branschen och på så vis räddar situationer som annars kunde blivit besvärliga.

Flera av de anställda just nu är nyanlända från Syrien och för att de ska känna sig som en del i företaget och bekväma i sina kontakter har Gabriel erbjudit språkstöd och på andra sätt försökt hitta möjligheter för att främja deras integration in i samhället. Det är viktigt för Gabriel att personalen känner sig trygg och litar på varandra – det går som en röd tråd genom hela hans företagsidé. Han vill gärna att personalen är med och tar beslut och känner delaktighet.

- Även om det är jag som är chef och företagsledare ser jag alla roller som lika viktiga, alla har ett ansvar för att företaget som helhet ska kunna göra bra jobb och finnas kvar över tid, säger Gabriel.

Östgöta Byggpartner och Projectteam är införlivade i moderbolaget Projectteam Öst Holding. Inom kort räknar Gabriel med att även starta upp ett maskinbolag och ett fastighetsbolag i koncernen. De två nya bolagen kommer att komplettera de två befintliga på ett bra sätt. Det kommer också innebära flera nyanställningar. Men företaget har vuxit snabbt på kort tid och Gabriel satsar nu i första hand på stabilisering.

Det jag önskar mig allra mest just nu är att inom kort kunna samla alla verksamheter på ett och samma ställe – det vore en fin julklapp! avslutar Gabriel.

Tips från Östgöta Byggpartner

  • Skapa ärliga och långsiktiga relationer
  • Tro på dig själv och våga satsa på det du tror på
  • Se till att personalen känner delaktighet och delegera ansvar

Fakta Östgöta Byggpartner:

Ägare: Gabriel Isa

Bransch: Bygg

Antal anställda: 12

Kontakt: 0707-105 102, info@ostgotabp.se

www.ostgotabp.se

Besöksadress: Kontor i Skarphagens C (Skarphagsgatan 29, Norrköping)

Fakta Projectteam:

Ägare: Gabriel Isa

Bransch: Bygg- & Fastighetskonsult

Antal anställda: 2

Kontakt: 0707-105 102, gabriel@projec2eam.se

Besöksadress: Kontor i Skarphagens C (Skarphagsgatan 29, Norrköping)

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 29 december 2021