Upptäck Norrköping med Lina Skandevall

Publicerad: 17 augusti 2020
Lina Skandevall

Gör: Driver kommunikationsbyrån Skandevall Media, resejournalist, konferencier och moderator

Bor: i en flygelbyggnad utanför Västra Husby och i Stockholm.

Favoritställe i Norrköping: Marmorbrukets vandringsled. Utsikten över Bråviken är oslagbar!

Brinner för: Småföretagande, näringslivspolitik, besöksnäring och Norrköping

På sociala medier: @skandevall

Lina Skandevall driver kommunikationsbyrån Skandevall Media sedan 16 år tillbaka och är även ofta anlitad konferencier och moderator. Under tolv av de åren har hon jobbat med resejournalistik i text, radio och TV.

Under sommaren har Lina passat på att hemestra och upptäcka guldkorn i Sverige. Här har vi samlat ett gäng filmer där Lina visar sitt Norrköping.

Arkösunds skärgård

Lina guidar oss genom Arkösunds skärgård. Hon besöker bland annat hotellet, shoppingområdet och bryggvandringen där vi får en mysig inblick i hur en eller flera dagar i Arkösund kan spenderas.

Vackra Industrilanskapet

Följ med Lina genom Norrköpings Industrilandskap. Upptäck de vackra platserna från Norrköpings resecentrum till de gamla fabriksbyggnaderna mitt i stadens hjärta som blivit till museum, restaurant och univiersitet.

Vandra genom Kvarseboklint

Kvarseboklint är ett naturreservat någon mil från Kolmårdens djurpark. Häng med och inspireras inför din nästa vandring!

Utforska Marmorbruksleden

Marmorbruksleden erbjuder fantastisk vy över Bråviken, framför allt från Spiran och vindskyddet som Lina beskriver som en av de vackraste platserna i Sverige att tälta på.

Fler tips på vad du kan göra i Norrköping:

Vandra i Kolmården

12 sevärdheter Norrköping

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 28 januari 2021