Tryckt program ute nu för Globala veckorna 2022

Publicerad: 27 oktober 2022
Broschyr, grönt ljus bakom, text: Globala veckorna 2022 - 10-20 november

Nu kan du hämta programmet för Globala veckorna 2022 på Kontaktcenter, Stadsbiblioteket, Hageby bibliotekt i Mirum Galleria, Arbetets museum och Cnema i Norrköping.

Nu kan du bläddra i programmet för Globala veckorna 2022! Du hittar det tryckta programmet i Norrköping på Kontaktcenter, Stadsbiblioteket, Hageby Bibliotek i Mirum Galleria, Arbetets museum och Cnema. Programpunkterna uppmärksammar på olika sätt de globala målen. Lär dig mer om klimatsmart mat med Tareq Taylor, gå på frukostföreläsning om social rättvisa med Nicolas Lunabba, få tips om återbrukning eller spring trapplopp?

Välkommen till Globala veckornas tioårsjubiluem den 10-20 november i Norrköping.

Här kan du hämta ett tryckt program att bläddra i och hitta dina favoriter bland alla spännande programpunkter:

Kontaktcenter, Trädgårdsgatan 21

Stadsbiblioteket, Södra Promenaden 105

Hageby bibliotek i Mirum galleria

Arbetets museum, Laxholmen

Cnema, Kungsgatan 56

Temat för jubileumsåret är ”Hållbara Norrköping – gemensamt och tillsammans” där vi vill lyfta ett hållbart samhälle, hållbar konsumtion och produktion samt vikten av att alla känner sig inkluderade.

Bakom Globala veckorna står Norrköpings kommun i samverkan med Glokala Sverige, Arbetets Museum, Studieförbundet Sensus, Studiefrämjandet, Hyresbostäder i Norrköping, Cnema och lokala aktörer i Norrköping.

Tillsammans vill vi lyfta Agenda 2030 och de globala målen och visa på hur vi alla kan bidra till en mer hållbar värld.

Här kan du se det digitala programmet med de senaste uppdateringarna och läsa mer om Globala veckorna och de globala målen.

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 27 oktober 2022