OS-medaljören: Norrköping är en perfekt stad för mästerskap!

Publicerad: 13 maj 2022
Simon Pettersson OS-medaljör i diskus

Simon Pettersson OS-medaljör i diskus.

Onsdagen den 12 maj arrangerade Tjalve Friidrott en gemensam partnerträff inför Friidrotts-SM 2022, som genomförs den 5-7 augusti på Norrköpings Friidrottsarena. Sponsorer och samarbetspartners träffades med Simon Pettersson, OS-tvåa i diskus, som specialinbjuden gäst.

Krister Hultberg, projektledare och Björn Persson, press och marknad berättade att arbetet med tävlingen och eventområdet går enligt planering. Björn intervjuade även Simon om hur han ser på att komma till Norrköping och tävla.
- Det känns som att det skulle kunna komma mycket folk och för alla aktiva blir det här kanon. Det unika med den här arenan är att den är väldigt genomtänkt. Det här är verkligen ett ställe där man kan förbättra sitt personliga rekord, säger han. Och Simon säger även att Norrköping är en perfekt stad att ha mästerskap i med tanke på det starka idrottsintresset som finns här!

Tillsammans ska vi skapa en härlig idrottshelg fylld av spänning, glädje och gemenskap! Är du redo? Var med när eliten möts i Norrköping.

Här kan du köpa biljetter till Friidrotts-SM 2022 i Norrköping:
Köp biljetter - SM i friidrott 2022 - Norrköping (smfriidrott.se)

Friidrotts-SM 2022 - Norrköping - Svenska mästerskapen i friidrott (smfriidrott.se)

Krister Hultberg projektledare och Björn Persson media och marknadsföring

Krister Hultberg och Björn Persson

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 13 maj 2022