Louis De Geer Konsert & Kongress ny medlem i Svenska Möten

Publicerad: 6 maj 2022
Personalen på Louis De Geer Konsert och Kongress visar stolt upp diplom

”Vi är glada och stolta över att få vara en del av Svenska Möten. Nu får vi möjligheten att låta fler ta del av vår fina anläggning och vår vackra omgivande miljö.”/ Louis De Geer Konsert och Kongress

”Vi är glada att kunna hälsa Louis De Geer Konsert och Kongress välkomna som ny medlem i Svenska Möten. De är ett uppskattat komplement till vårt befintliga utbud med sina unika konferens och evenemangslokaler mitt i hjärtat av industristaden i Norrköping. Tillsammans stärker vi utbud och position i regionen. Varmt välkomna!" skriver Svenska Möten i en nyhet.

- För oss är Svenska Möten en mötesrådgivare med örat mot rälsen, som hänger med i rådande mötestrender, något som känns högst aktuellt idag. Vi ser med spänning fram emot att möta nya kunder och dela med oss av vår fina anläggning säger Annika Nyström Försäljningschef, på Louis De Geer.”

Louis De Geer konsert och Kongress på Svenska mötens hemsida

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 6 maj 2022