Vinterkampanjer i sociala medier

Publicerad: 6 december 2021
Exempel på kampanjebilder

Vintern i Norrköping gör staden värd ett besök som passar både för barnfamiljer och livsnjutare. Det berättar vi för potentiella besökare från Stockholm, Mälardalsområdet och Jönköpingstrakten i riktade kampanjer som pågår på Facebook och Instagram under november och december. Norrköping Light Festival, Sagojul på Kolmården och Spa är något av det vi lyfter fram.

Barnfamiljerna lockas av Sagojul på Kolmården och vi passar på att visa upp Vintertorget, Norrköping Light Festival och Visualiceringscenter C i samma annons.

Norrköping Light Festival passar även en livsnjutare som kan passa på att boka in sig på något av våra hotell som erbjuder spa. Musikhjälpen och Årets museum, Norrköpings stadsmuseum, passar vi på att lyfta fram i samma annons.

Det är en fröjd att läsa alla beundrande kommentarer på inläggen, inte minst från hemlängtande före detta norrköpingsbor. Vem vet, de kanske rent av flyttar hem igen...

Vinterupplevelser i Norrköping

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 6 december 2021