Guldköping uppmärksammar Dolphins herrars SM-guld

Publicerad: 5 oktober 2021
Glädjerusig laguppställning av Dolphins efter SM-guldet

Foto: Norrköping Dolphins

Nu är det dags för Norrköpings kommun att hylla Norrköping Dolphins herrar och det SM-guld som de på ett imponerande sätt spelade hem i slutet av maj. Ikväll, tisdag den 5 oktober, möter Dolphins herrar Borås Basket på hemmaplan och då kommer de också att firas av Norrköpings kommun.

Äntligen har vi möjlighet att lyfta deras fantastiska prestation som bidrar till att strålkastarna ännu en gång sätts på Norrköping som basketstad. Jag är oerhört stolt och glad, säger Maria Sayeler Behnam (S), kommunfullmäktiges ordförande.

Så kommer Norrköping Dolphins herrar att firas:

  • Det lysande körsbärsträdet som var en del av Norrköping Light Festival har placerats utanför Stadium Arena i färgen guld.
  • Infartsskyltarna till Norrköping pryds med texten: Välkommen till Guldköping! Grattis Dolphins till SM-guld!
  • Vattenfallet i Industrilandskapet kommer under kvällen den 5 oktober att vara i färgen orange med texten Grattis Dolphins till SM-guldet!
  • Norrköping skänker 10 000 kronor till att utveckla Dolphins barn- och ungdomsverksamhet för att säkerställa att fler baskettalanger ges möjlighet att växa fram i Norrköping. Checken samt blommor överlämnas av kommunfullmäktiges ordförande Maria Sayeler Behnam (S) i samband med herrlagets match den 5 oktober då de möter Borås Basket på hemmaplan.
  • Laget kommer också att bjudas in till kommunens Guldmiddag i stadshuset när det blir möjligt.

 

Kontakt:

Maria Sayeler Behnam (S)
Titel: ordförande kommunfullmäktige
Telefon: 0738-96 15 86

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 5 oktober 2021