Premiär för infopoints på hjul under Norrköpings fotbollsfest

Publicerad: 28 juli 2021
Tjej på en InfoPoint-cykel

Foto: Norrköpings kommun

På torsdag inleds Norrköpings fotbollsfest och Norrköpings kommun ser fram emot att ta emot alla besökare. Under fotbollsfesten kommer kommunen att premiäråka sina två mobila infopoints, där två medarbetare på cykel kommer att röra sig till olika platser i staden för att dela ut broschyrer, ge information, tipsa om guldkorn för besökarna och svara på frågor.

Vi är mycket glada att äntligen ha denna möjlighet att finnas på plats där det händer. Våra mobila infopoints är ytterligare ett komplement till det goda värdskap vi som kommun tillsammans med näringslivet vill bjuda våra besökare på. Det är över 240 lag anmälda till turneringen och vi ser fram emot en fantastisk fotbollsfest, säger Jennifer Benckert, enhetschef på Norrköpings kommuns kontaktcenter.

Torsdag den 29 juli finns infopointsen på plats i anslutning till spelplanerna i Lindö och Smedby mellan kl.15:00-17:00
Fredag den 30 juli finns infopointsen på plats i anslutning till spelplanerna i Lindö och Smedby mellan kl.10:00-12:00 och 15:00-17:00

Fotbollsfesten pågår torsdag den 29 juli till och med söndag den 1 augusti, och den genomförs i samråd och i linje med de rekommendationer som kommit från Folkhälsomyndigheten.

Utöver våra mobila infopoints så finns det fasta infopoints på flera andra ställen i och utanför centrala Norrköping. Vart de finns hittar du här

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 10 augusti 2021