Historia temat för Stadsmuseets sommarlovsaktiviteter

Publicerad: 15 juli 2021
Bild på Jenny Leander och Albin Wahlqvist

Jenny Leander och Albin Wahlqvist. foto: Norrköpings Kommun

I sommar satsar Norrköpings stadsmuseum på att genom lek och pyssel lära barn och ungdomar historia. Under fem veckor finns två teaterpedagoger på plats onsdag till söndag för att ge barnen en spännande upplevelse.

Sommarlovsaktiviteterna är för alla barn samt familjer och sker onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag klockan 14:00 till cirka 16:00 samt torsdagar även kvällsöppet klockan 17:30 till 19:00.

Varje vecka har ett historiskt tema. Teaterpedagogerna Jenny Leander och Albin Wahlqvist håller i aktiviteterna, som lämpar sig allra bäst för barn mellan 6 och 12 år, men alla är välkomna. Aktiviteterna genomförs på ett tryggt och säkert sätt enligt rådande restriktioner.

Läs mer hos Norrköpings stadsmuseum

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 15 juli 2021