Nu är intresseanmälan öppen för
årets Globala veckor!

Publicerad: 10 juni 2021
Kuber med logo på mål 3 och 13

Vi är glada att det för nionde året i rad arrangeras aktiviteter för att skapa ökat intresse och engagemang kring de Globala målen. Mellan 24 november och 1 december blir det åtta dagar fullt med aktiviteter på temat Klimat och hälsa.

Genom Globala veckorna vill vi visa på hur vi alla kan vara med och bidra till en mer hållbar värld. Vill du vara med och medverka med en aktivitet så tveka inte på att gå in på den här länken och anmäl intresse via formuläret:

Till intresseanmälan

Globala veckorna är en samverkan mellan Svenska FN-förbundet, Studiefrämjandet, Norrköpings kommun och lokala aktörer i Norrköping.

Mer om globala veckorna

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 10 juni 2021