Sveriges roligaste läger ställer om

Publicerad: 5 februari 2021
Ett gäng ungdomar gör sig redo att springa under Stadium Sports Camp.

Foto: Stadium Sports Camp

Sveriges största sport- och upplevelseläger Stadium Sports camp lanserar i år lägerkonceptet Week camp. Ett pandemianpassat sommarläger med lika stort fokus på sport och gemenskap som vanligt men utan övernattning.

Som Sveriges roligaste och största läger brukar Stadium sports camp locka massor av barn och ungdomar från och till Norrköping. I år blir lägret annorlunda. Med nya lägerkonceptet Week camp tas det säkra före det osäkra och lägret anpassas till rådande omständigheter och blir ett dagläger utan övernattningar och där alla situationer där det i vanliga fall många deltagare samlas på liten yta anpassats för att göra lägret så säkert som möjligt.,

Som vanligt får deltagarna välja en sport eller testa på flera under veckan. Lägret har stort fokus på rörelse och valda sporter varvas varje dag med andra roliga aktiviteter. Det blir helt enkelt massor av aktivitet och glädje utöver valda sporter. En variation och bredd som gör att Week camp sticker ut i mängden av idrottsläger.

Lägret riktar sig till barn och ungdomar mellan 10 och 15 år och pågår under fem dagar veckorna 25, 26 och 27 sommaren 2021. Week Camp sker söndag till torsdag vecka 25 på grund av midsommar och måndag till fredag vecka 26 och 27.

Stadium Sports camp är ett viktigt CSR-projekt för Norrköping. Ambitionen med lägret är att allt överskottet skall delas med de föreningar som är med och arrangerar lägret, detta utöver den ersättning alla föreningarna får för varje anmäld deltagare till sin sport varje sommar. Sedan lägret startade har ca 65 miljoner kronor tillfallit det lokala föreningslivet genom campens arrangemang.

Läs mer om Week camp här:
Stadium Week Camp

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 5 februari 2021