Gratis guidningar i Norrköping i sommar

Publicerad: 21 juli 2020
Bild från Johannavandringen. Foto: Peter Holgersson.

Bild från Johannavandringen. Foto: Peter Holgersson.

I sommar bjuder Norrköpings kommun på alla guidningar i kommunens egen regi. Anledningen är den annorlunda situationen i år då ovanligt många kommer att tillbringa sin semester på hemmaplan.

– Framför allt gör vi det här för alla de norrköpingsbor som i sommar kommer att ha semester hemma, men självklart kommer även besökare utifrån att kunna dra nytta av detta. Vi vill vara med och bidra till positiva upplevelser i vår egen stad, som både är otroligt vacker och har mycket att berätta om, säger Louise Flygt, kommunikationsdirektör.

Kommunen bjuder på samtliga guidningar man är värd för under juli och augusti. Priset för en guidning är normalt sett 85 kronor för vuxna och 40 kronor för barn. Max antal deltagare på guidningarna är 15 personer för att man ska kunna hålla avstånd enligt de rekommendationer som råder i samband med covid-19. I år är det därför även extra viktigt med förbokning antingen via webben eller kontaktcenter.

Mer information om guidningarna hittar du här:
Guidningar i Norrköping

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 21 juli 2020