Etablera företag i Norrköping

Tågräls

 

Norrköping är en av de svenska kommuner som växer snabbast. Höghastighetsjärnvägen Ostlänken innebär både att Norrköping får en central roll i ett av Sveriges största byggprojekt någonsin och att vi ökar vår egen expansionstakt rejält.

Vårt unika läge gör oss till ett av Sveriges bästa logistiknav och vi har ett näringsliv fullt av verksamheter och människor som inspirerar varandra. Här finns en modig innovationstradition med en visualiseringsforskning i världsklass, framstående universitet, science parks och globala industriföretag. Här finns både bredd och spets, stora arbetsgivare och teknisk framkant. Exempelvis har Rise, Chargestorm, Gaia, iDeal of Sweden, Sectra, Toyota, Saab, Siemens, Holmen paper och Rusta sin bas i regionen.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att etablera din verksamhet i Norrköping eller söker intressanta bygg- och investeringsprojekt. På Norrköpings kommuns webbplats kan du läsa mer om aktuella marktilldelningar och ledig verksamhetsmark.

Starta och utveckla

Norrköping är det lätt att starta och utveckla företag. Här finns gott om stöd och hjälp att få. Vårt unika läge gör oss till ett av Sveriges bästa logistiknav och vi har ett näringsliv fullt av verksamheter och människor som inspirerar varandra. Här finns en modig innovationstradition med en visualiseringsforskning i världsklass, framstående universitet, science parks och globala industriföretag.

Vårt näringsliv genomsyras av dialog, prestigelöshet och gemensamma mål om tillväxt i starkt samarbete med den offentliga sektorn. Här finns både bredd och spets, stora arbetsgivare och teknisk framkant. Exempelvis har Rise, Chargestorm, Gaia, iDeal of Sweden, Sectra, Toyota, Saab, Siemens, Holmen paper och Rusta har sin bas här.

Välkomna till Sveriges mest expansiva region med internationell lyskraft!

Här har vi samlat nyttiga länkar för dig som vill starta eget företag i Norrköping.

I Norrköping finns goda förutsättningar för tillväxt. Ett utmärkt geografiskt läge, väl utvecklad infrastruktur och god tillgång på kompetens betyder attraktiva möjligheter för företag inom en rad branscher. Idag finns omkring 9 000 företag i Norrköping.

Vill du ha hjälp att utveckla ditt företag? Läs mer här.

Dela gärna sidan
Hjälpte den här informationen dig?
Uppdaterades senast 2 september 2021