Pub & klubb

Det har varit en lång vecka, eller två dagar, och du behöver slappna av och hänga på en trevlig pub. Oroa dig inte för möjligheterna är många i Norrköping. För den mer fest- och danssugna står bland annat Kårhuset Trappan och nattklubbarna Hugo och Mad Dog Social Club med dörrarna öppna tills sent inpå natten.

Det som på dagen är studenternas vardagsrum för lugnt häng förvandlas på lördagskvällar till en klubb där ovvar och discoljus blandas med musik och dans.

En pub av studenter för studenter vid Linköpings Universitet. Ta dig något att dricka till studentvänligt pris i ett av Sveriges äldsta vattentorn.

Ett stenkast från resecentrum ligger den populära klubben Hugo. Här hittar du restaurangen, aktivitetshallen och såklart nattklubben.

Nära campus ligger Världens Bar - stadens giva studenthak. Här kan kan du äta, dricka och umgås.

Under vardagar erbjuder Vila en trevlig miljö och en festlig stämning på helgerna. På sommaren kan du dessutom sitta på uteserveringen med utsikt över Motala ström.

Den säsongsbaserade uteservering Trädgår’n är en oas mitt i stan som öppnar upp sina dörrar när sommaren står på glänt. Ett mysigare ställe får man leta efter.

Karaoke, biljard, shuffleboard, dart och bar - allt på en och samma plats. Missa inte studentmåndagar där du kan ta del av aktiviteterna helt gratis.

Mitt i Industrilandskapet i pampiga Strykjärnet hittar du VY - Norrköpings enda skybar.

Vägg i vägg med klubben Hugo ligger Puls, Östergötlands största nattklubb. Hit kommer många kända artister så glöm inte att kolla in deras kommande evenemang.

På Mad Dog hittar du det mesta för en utekväll inspirerad av New Yorks uteliv. Ta med dina vänner till spelhallen, ät och drick eller dansa hela natten lång.

På eventcenter hittar du både traditionella och nytänkande aktiviteter. Utmana dig själv och testa något nytt med vännerna.

Vill du tipsa om ett ställe?

Har du ett ställe som du vill tipsa om? Vi uppdaterar hemsidan regelbundet så tveka inte på att skicka in dina tips till kommunikation@norrkoping.se

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 23 juni 2022