Pluggställen

Om du känner att du behöver lite miljöombyte mitt i plugget har du hittat rätt. Här har vi samlat några av stans bästa pluggställen, och det bästa av allt? Du kan kombinera plugget med kaffe och fika på alla ställen.

Centralt mellan galleriorna Linden och Spiralen hittar du Brödernas, ett familjärt och mysigt ställe med gott kaffe och självklart en hel del fika.Tänk på att det kan bli mycket folk runt lunchtid.

Alldeles intill campus, i det gamla Industriområdet, hittar du Espresso House Strykjärnet. Här kan du njuta av lite extra lyxigt kaffe och en härlig miljö.

På campus finns det många platser att välja mellan när du pluggar. Du kanske vill sitta tillsammans med dina vänner i studentcafét, boka ett grupprum eller sitta i den tysta zonen i biblioteket för extra fokus.

En kort promenad från campus hittar du Tinas i det mysiga Knäppingsborg. Här kan du sitta både inne och ute i en lugn och mysig miljö.

Om du befinner dig i City kan du alltid gå och sätta dig på Stadsbiblioteket. Här finns öppna studieplatser, bokningsbara grupprum och såklart en hel del böcker.

Kom ner i varv i mysiga Knäppingsborg hos OAS. Här kan du sitta inne eller utomhus samtidigt som du kan testa härlig rawfood i både söta och salta toner.

På dagarna är Trappan ett perfekt pluggställe om du behöver lugn och ro mellan föreläsningarna.

På Västgötabacken nära Campus hittar du Landerholms Mjölnaren. Här serveras nybakat bröd och annat gott redan från klockan sju på morgonen.

Vill du tipsa om ett ställe?

Har du ett ställe som du vill tipsa om? Vi uppdaterar hemsidan regelbundet så tveka inte på att skicka in dina tips till kommunikation@norrkoping.se

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 23 juni 2022