Värdskap i världsklass

Självklart ska Norrköping leverera värdskap i världsklass till våra gäster! Undersökning efter undersökning visar på hur viktigt bemötande är för besökarnas upplevelse.

För att komma närmare besökarna blir de traditionella turistbyråerna ersatta med InfoPoints runt om i landet. Men vi vill komma ännu närmare! Värdskap och bemötande är viktigt för alla oss som möter våra gäster. Från taxichaufförer till receptionspersonal.

Den här sidan är tänkt som ett hjälpmedel för att snabbt hitta tips och aktuell information för att kunna svara på gästernas frågor.

Aktuellt just nu

Sagojul på Kolmården – 26 november öppnar Sagojul på Kolmården, läs mer på Kolmårdens hemsida

SM-veckan 2025 – Norrköping blir värdstad för SM-veckan 2025!

Östra promenaden – Här är lite hållpunkter kring arbetet med promenden:
7 oktober: korsningen Hantverkaregatan / Östra Promenaden öppnar för all trafik i båda riktningarna.
11 oktober: korsningen Lindövägen/Repslagaregatan stängs för biltrafik i östlig riktning. Alltså från centrum ut mot Lindö. Biltrafiken från centrum hänvisas att passera Östrapromenaden via Hantverkargatan. Cykel och gångtrafik kan fortsatt passera i båda riktningarna.
Vecka 48: Beräknas Lindövägen/Repslagaregatan åter igen öppna för samtliga trafikslag i båda riktningarna.

Norrköping Go - I denna app finns flera intressant digitala vandringar. Bland annat 10 arkitektoniska höjdpunkter eller Konsten längs Drottninggatan. 

Sveriges bästa idrottsstad 2022 - Den utmärkelsen har Norrköping fått av SVT sport och vi står värd för många idrottsevenemang i sommar.

Stadsvandringar - Dramatiserade spårvagnsturer, Deckarvandringar, Hällristningsguidngar, guidngar på konstmuseet, stadsvandringar på engelska/tyska - I sommar finns ett stort utbud av guidningar av olika slag.

Fylla på med kartor och broschyrer

Vill ni har kartor och Norrköpingsbroschyrer att lämna till era gäster beställer ni dem kostnadsfritt via TB-shopen och får dem skickade direkt till er. Även grupper och konferenser som önskar material att lägga i välkomnstpåsar kan beställa här.

Broschyrbeställning via TB-Shopen

Digital värdskapsutbildning

Visit Östergötland har tagit fram en bra digital värdsskapsutbildning som vi rekommenderar alla att gå. Den fokuserar på själva bemötandet och värdskapet, men på slutet får ni också lite Östgötakunskap.

Länk till digital värdskapsutbildning

Evenemangskalendern

Vad händer idag? Här hittar ni den mest kompletta kalendern med aktiviteter i Norrköping.

Länk till evenemangskalendern

Tipsa oss

Skicka tips till oss vad vi vill ha information om på denna sida och om ni saknar något på visit.norrkoping.se. Mejla kommunikation@norrkoping.se

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 15 november 2022