Värdskap i världsklass

Självklart ska Norrköping leverera värdskap i världsklass till våra gäster! Undersökning efter undersökning visar på hur viktigt bemötande är för besökarnas upplevelse.

För att komma närmare besökarna blir de traditionella turistbyråerna ersatta med InfoPoints runt om i landet. Men vi vill komma ännu närmare! Värdskap och bemötande är viktigt för alla oss som möter våra gäster. Från taxichaufförer till receptionspersonal.

Den här sidan är tänkt som ett hjälpmedel för att snabbt hitta tips och aktuell information för att kunna svara på gästernas frågor.

Aktuellt just nu

Höstlovet - Här fyller vi på med länkar till en mängd olika höstlovsaktiviteter både för besökare och Norrköpingsbor

Halloween på Kolmården - Redan från 8 oktober sätter det igång.

Sveriges bästa idrottsstad 2022 - Den utmärkelsen har Norrköping fått av SVT sport och vi står värd för många idrottsevenemang i sommar.

Stadsvandringar - Dramatiserade spårvagnsturer, Deckarvandringar, Hällristningsguidngar, guidngar på konstmuseet, stadsvandringar på engelska/tyska - I sommar finns ett stort utbud av guidningar av olika slag.

Fylla på med kartor och broschyrer

Vill ni har kartor och Norrköpingsbroschyrer att lämna till era gäster beställer ni dem kostnadsfritt via TB-shopen och får dem skickade direkt till er. Även grupper och konferenser som önskar material att lägga i välkomnstpåsar kan beställa här.

Broschyrbeställning via TB-Shopen

Digital värdskapsutbildning

Visit Östergötland har tagit fram en bra digital värdsskapsutbildning som vi rekommenderar alla att gå. Den fokuserar på själva bemötandet och värdskapet, men på slutet får ni också lite Östgötakunskap.

Länk till digital värdskapsutbildning

Evenemangskalendern

Vad händer idag? Här hittar ni den mest kompletta kalendern med aktiviteter i Norrköping.

Länk till evenemangskalendern

Tipsa oss

Skicka tips till oss vad vi vill ha information om på denna sida och om ni saknar något på visit.norrkoping.se. Mejla kommunikation@norrkoping.se

Dela gärna sidan
Uppdaterades senast 29 september 2022